Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging is iets wat voor veel dames geen prioriteit heeft. Meer dan ontharen en wassen doen we vaak niet. Waarom niet? Je kent het gezegde wel: je lichaam is een tempel. Maar waarom behandelen wij haar dan niet zo? Wij hebben enkele basis tips die ervoor zorgen dat jouw lichaam weer een schitterende tempel wordt! Je lichaam verdient namelijk minimaal net zo veel aandacht als je gezicht en haar, toch?

Voorkom decolleté rimpels

We zijn allemaal als de dood voor rimpels in ons gezicht en smeren ons een ongeluk met gezichtscrèmes, maar over ons decolleté maken we ons nog totaal geen zorgen. Dat is onterecht, want ook hier zullen op den duur rimpels verschijnen! Het smeren van een goede UV-factor op je decolleté is sowieso een must. Dit gedeelte wordt namelijk vaak blootgesteld aan de zon, maar we slaan het vaak over met smeren. Ook kun je op tijd beginnen met het smeren van een vitamine A crème, welke volgens experts echt resultaat oplevert!

Hydrateren

Je lichaam heeft vooral in de winter wat extra hulp nodig. De huid wordt trekkerig en droog, en dat willen we niet. Daarom kun je zo'n drie keer per week smeren met een goede vochtinbrengende bodylotion. Doe dit echter niet te vaak, want anders tast je de natuurlijke vochtvoorziening van je huid aan.

Scrubben

Scrub je je gezicht regelmatig? Ja? En je lichaam dan? Niet? Ook je lichaamshuid heeft af en toe behoefte aan een fijne scrub. Je haalt de oude huidcellen weg en stimuleert huidvernieuwing. Het resultaat is een zachte en fijne huid. Maak het af met een lekkere bodylotion, en je lichaam kan er weer een tijdje tegenaan!

Verwenmomentje

Af en toe kun je je lichaam ook een verwenmomentje bieden. Ga langs een specialist en kies een lichaamspakking die je even helemaal opkikkert. Het geeft je huid nieuwe energie en het voelt heerlijk en luxe aan.