Modetrends

Het nieuwe jaar is begonnen, en dat betekent dat er weer nieuwe modetrends zijn waarop we ons kunnen focussen! Wil je graag gaan shoppen en thuiskomen met de meest trendy items? Dan kun je je het beste even inlezen in de huidige trends. Niet iedereen heeft dezelfde smaak qua fashion, maar door de grote diversiteit zit er ongetwijfeld een trend bij die jou zal bevallen. Van felle kleuren tot kekke prints: de hotste modetrends vind je hier!

Pittige printjes

Zoals elk jaar kun je dit jaar weer goed wegkomen met een pittige print. Denk bijvoorbeeld aan de regenboog trend. Één of meerdere kledingstukken met gekleurde strepen zorgen voor een kleurrijke en aparte 'touch' aan je outfit. Je kunt de strepen horizontaal, verticaal, diagonaal en zelfs gemixt dragen. Maak het zo speels als je zelf wil! Wil je het wat draagbaarder houden? Combineer de regenboog trend dan met een eenvoudige broek of top, of kies voor een regenboog sjaal.

Ook bloemen zijn weer helemaal terug dit jaar! De heuse seventies look mag weer, en daar wordt gretig gebruik van gemaakt in modeland. Menig fashion blogger is al gespot in een gebloemd kledingstuk. Lange bloemen rokken brengen je weer helemaal terug naar de zeventiger jaren.

Ook een printje van 'random things' is helemaal hip. Ananassen zijn erg populair, maar ook minder voor de hand liggende voorwerpen zoals wimperkrultangen en cactussen worden op kleding gedrukt. Op de catwalks kom je deze trend geregeld tegen, maar ook de wat meer betaalbare merken en winkelketens kiezen steeds vaker voor een dergelijk printje.

Sexy & pink!

De sexy jurkjes zijn weer terug van weg geweest. We mogen ons weer in body con jurkjes hijsen en alle kleding die je figuur mooi doet uitkomen mag weer gedragen worden. Ook materialen als kant en see-through stofjes zul je terugvinden in de huidige trendy kleding. Een kleurtrend die we niet mogen missen dit jaar, is roze. Barbie pink is helemaal hot, maar ook de wat lichtere en donkerdere varianten mogen niet ontbreken in je kledingkast. Als je iets minder felgekleurd en out-there gekleed wil gaan, kun je ook kiezen voor zwart-wit. Deze klassieke combinatie gaat nooit out-of-style!  Kortom: er is voor ieder wat wils dit jaar.