Tijdloze seizoenskleding

Elk seizoen wil je weer trendy voor de dag komen, zowel in de lente en zomer als in de herfst en winter. Daarom worden elk seizoen weer nieuwe trends gepresenteerd die je kunnen inspireren op het gebied van fashion. Toch zijn veel items van voorgaande jaren nog prima te dragen dit jaar, dus wees niet bang dat je een volledig nieuwe garderobe dient aan te schaffen, met de nodige financiële gevolgen van dien. Daarom informeren we je graag over de trends uit voorgaande jaren die je prima kunt hergebruiken in het huidige jaar.

Streepjes

Elk jaar komen printjes terug in de catwalk trends. Vooral streepjes zijn ontzettend tijdloos en ze zijn dan ook te dragen in élk seizoen. Ga voor een streepjes bikini in de zomer, een streepjes overhemd in de lente en kies een streepjes trui in de winter. Combineer je streepjes kledingstuk met een eenvoudige jeans en je kunt weer trendy de straat op.

Wit shirt

De kleur die áltijd kan is wit. Wit is simpel, klassiek en zeer eenvoudig te combineren met ongeveer elke kleur, print en stof. Het witte t-shirt is een klassieker die niet in je kledingkast mag ontbreken. Ook in de winter is een wit shirt goed te dragen, bijvoorbeeld met een vest of colbert. Pimp je shirt met een statement ketting, en je bent weer good-to-go.

Like a lady

De ultieme vrouwenlook is nooit out-of-style. Met kekke rok of een sexy jurkje zit je altijd goed en zul je zeker een opvallende verschijning zijn. Met deze stijl kun je ontzettend veel kanten op: ga voor een maxi rok met een blouse en een paar sexy hakken, of kies voor een kort jurkje met een colbert en een paar gemakkelijke ballerina's. Nog een voordeeltje: wanneer je voor de wijde maxirok gaat, creëer je eenvoudig een zandloperfiguur. Het camoufleert eventuele brede heupen en geeft je een schitterende vrouwelijke uitstraling.